Allévo – UUSI ALLÉVO KEVYEMMÄN ELÄMÄN TUEKSI

UUSI ALLÉVO KEVYEMMÄN ELÄMÄN TUEKSI

Uusiutuneen Allévo-sarjan tuotteet ovat apuna koko matkan nopean painonpudotuksen kick startista pysyvään painonhallintaan ja kevyempään ja terveellisempään elämäntapaan. Uusiutunut, raikas pakkausilme erottuu ja viestii, ettei painonhallinnan tarvitse olla niin vakavaa.

ALLÉVO VLCD (Very Low Calorie Diet) keitot, shaket ja smoothiet sopivat nopeaan painonpudotukseen. Voit korvata osan aterioistasi tai päivän kaikki ateriat 5 annokseen Allévon VLCD-tuotteita 1-3 viikon ajan. 5 annosta sisältää tarvittavat vitamiinit ja mineraalit, mutta ainoastaan n. 560 kcal/päivä. Keitot: Parsakaali & basilika ja Peruna & purjo, Shaket: Suklaa ja Banaani & Vadelma, Smoothiet: Vanilja & Mango, Mansikka & Mustikka. Riittoisat pakkaukset sisältävät 20 tai 24 päiväannosta.

Allévon VLCD-tuotteiden teho on dokumentoitu kliinisissä tutkimuksissa.

ALLÉVO One Meal –patukat ovat herkullinen ateriankorvike. Patukat sisältävät runsaasti kuitua ja hyviä ravintoaineita sekä n. 200 kcal/patukka. Patukat ovat runsaskuituisia, mikä lisää kylläisyyden-tunnetta sekä korkea määrä proteiinia, mikä tekee patukasta hyvän proteiininlähteen. 5 makua: Mustikka, Toffee, Tumma suklaa, Suklaamanteli-merisuola, Punajuuri-mustaherukka.

ALLÉVO Healthy Choice –välipalapatukat ovat täynnä hyvää energiaa. Hyvänmakuiset välipalapatukat sinulle, joka haluat palkita itseäsi jollain hyvällä, mutta terveellisemmällä vaihtoehdolla. Välipalapatukat sisältävät paljon proteiinia mutta vain vähän sokeria ja kaloreita (117-181 kcal). 4 trendimakua: Karpalo & Goji, Hasselpähkinä & Rusina & Kurpitsansiemen, Valkoinen suklaa & kookos, Karamelli & suklaa.

ALLÉVO Ravintolisät:

Weight Loss -kuitukapselit tukevat painonpudotuksessa. Kapselit sisältävät glukomannaania, joka yhdessä nesteen nautittuna lisää kylläisyyden tunnetta. K2-vitamiinikapselit edistävät sekä luiden pysymistä normaaleina että veren normaalia hyytymistä. Kurkumakapselit auttavat niveliä toimimaan normaalisti ja suojaamaan kehon soluja stressiä vastaan.

Lisätietoja: markkinointipäällikkö Sinikka Martas, Oriola Oy sinikka.martas@oriola.com