Suosittuja tuotteita, kuten Mix Pack.

Etkö osaa päättää minkä maun valitsisit?

Monien asiakkaiden on vaikea valita makua, jolla he aloittaisivat VLCD-dieetin. Ei ole helppoa valita makua, josta pitää ja myös vaihtelu virkistää, kun päivässä pitää nauttia 5 pussia. Allévo on kuunnellut asiakkaitaan ja tuo nyt markkinoille Mix Pack -pakkauksen. Voit maistaa 5 erilaista makua Allévon suositusta VLCD-tuotevalikoimasta.

Mix Pack sisältää kolme erilaista keittoa, kaksi erilaista shakea ja yhden smoothien. Täydellinen yhdistelmä, jos haluat kokeilla VLCD-dieettiä kolmen päivän ajan tai haluat löytää suosikkimakusi.

Very Low Calorie Diet (VLCD) -sarjan tuotteet on tarkoitettu nopeaan painonpudotukseen dieetin alussa. Ne ovat kickstart vanhojen ruokailutapojen muuttamiseen  Tuotteet sisältävät kaikki vitamiinit, mineraalit ja ravintoaineet, joita keho tarvitsee voidakseen hyvin. Tämän takia ne ovat turvallinen valinta painonpudotukseen. Saat parhaan tuloksen, kun korvaat kaikki päivän ateriat 5 annoksella Allévo VLCD -tuotteita 1–3 viikon ajan. Viisi annosta VLCD-tuotteita sisältää vain 567 kcal päivää kohti. Aikuisen henkilön normaali energiantarve on noin 2 000–3 000 kcal päivässä.