Allévo-tuote Laktoosi* Maitoproteiini Gluteeni Muu
Allévo Weight Control VLCD
Allévo VLCD Shake Chocolate
Sokeria ei ole lisätty
4-6 g/annos Kyllä Ei** Sisältää soijaa
Allévo VLCD Shake Banana & Raspberry
Sokeria ei ole lisätty
4-6 g/annos Kyllä Ei ** Sisältää soijaa
Allévo VLCD Smoothie Strawberry & Blueberry
Sokeria ei ole lisätty
4-6 g/annos Kyllä Ei ** Sisältää soijaa
Allévo VLCD Smoothie Vanilla & Mango
Sokeria ei ole lisätty
4-6 g/annos Kyllä Ei ** Sisältää soijaa
Allévo VLCD Soup Potato & Leek 4-6 g/annos Kyllä Ei ** Sisältää soijaa ja selleriä
Allévo VLCD Soup Broccoli & Basil < 1 g/annos Kyllä Kyllä Sisältää soijaa ja selleriä
Allévo Weight Control One Meal Bar
Allévo One Meal Toffee 1,5 g/patukka Kyllä Kyllä Sisältää soijaa. Voi sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja seesaminsiemeniä.
Allévo One Meal Blueberry 2 g/annos Kyllä Kyllä Sisältää soijaa. Voi sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja seesaminsiemeniä.
Allévo One Meal Dark Chocolate 0,4 g/patukka Kyllä Kyllä Sisältää soijaa. Voi sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja seesaminsiemeniä.
Allévo One Meal Strawberry Cheesecake & Lime Flavour 2,4 g/patukka Kyllä Kyllä Sisältää soijaa. Voi sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja seesaminsiemeniä.
Allévo One meal Chocolate Almond & Seasalt vähemmän kuin 0,01 g/100 g(raja-arvo laktoosittomaan) Voi sisältää jäämiä Kyllä Sisältää soijaa ja mantelia. Voi sisältää pähkinän, maapähkinän ja seesaminsiementen jäämiä.
Allévo One meal Chocolate Chip & Peanut Butter vähemmän kuin 0,01 g/100 g(raja-arvo laktoosittomaan) Kyllä Kyllä Sisältää soijaa ja maapähkinää. Voi sisältää pähkinän ja seesaminsiementen jäämiä.
Allévo One Meal Salty Liquorice 0,6 g/patukka Kyllä Kyllä Sisältää soijaa. Voi sisältää pähkinän, maapähkinän ja seesaminsiementen jäämiä.
Allévo One Meal Dark Chocolate 0,4 g/patukka Kyllä Kyllä Sisältää soijaa. Voi sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja seesaminsiemeniä.
Allévo Healthy Choice Snack bars
Allévo Healthy Choice Caramel flavour & Chocolate Kyllä Kyllä Kyllä Voi sisältää pähkinän, maapähkinän ja seesaminsiementen jäämiä.
Allévo Healthy choice white chocolate & coconut flavour Kyllä Kyllä Kyllä Voi sisältää pähkinän, maapähkinän ja seesaminsiementen jäämiä.
Allévo Cranberry & Goji Kyllä Kyllä Kyllä Voi sisältää maidon, maapähkinän ja seesaminsiementen jäämiä.
Allévo Hazelnut, Raisin & Pumpkin seed Kyllä Kyllä Kyllä Voi sisältää maapähkinän ja seesaminsiementen jäämiä.
Allévo Weight Control Ready to Drink
Allévo One Meal Chocolate Drink 13 g/juoma Kyllä Ei Voi sisältää pieniä määriä soijaa.
Allévo One Meal Forest Fruit Smoothie 13 g/juoma Kyllä Ei .
Allévo One Meal Lemon & Lime Smoothie 13 g/juoma Kyllä Ei .
Allévo Workout Bars
Allévo Before Workout bar Crunchy Vanilla Kyllä Kyllä Kyllä Voi sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja seesaminsiemeniä.
Allévo Before Workout bar Crunchy Chocolate Kyllä Kyllä Kyllä Voi sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja seesaminsiemeniä.
Allévo After Workout bar Cookie & Cream Kyllä Kyllä Kyllä Voi sisältää pieniä määriä vehnää, gluteenia, soijaa, pähkinää, maapähkinää ja seesaminsiemeniä.
Allévo After Workout bar Choco Brownie Kyllä Kyllä Kyllä Voi sisältää pieniä määriä vehnää, gluteenia, pähkinää, maapähkinää ja seesaminsiemeniä.
Kyllä = Kuuluu tuotteen aineksiin.
Ei = Ei kuulu tuotteen aineksiin.
* = 1 dl maitoa sisältää n. 5 g laktoosia
** = Kaurakuitu sisältää